Het atelier

In ons atelier zijn alle artikelen zelfgemaakt en veel zijn voorzien van een borduurwerk. Al ons borduurwerk is met de hand gemaakt, tenzij anders vermeld. Bij het maken letten we op een goede kwaliteit en duurzaamheid. Van de meeste artikelen is maar 1 gemaakt. Wil je meer bestellen van eenzelfde artikel, of in een andere uitvoering, neem dan contact met ons op. Dan bespreken we je wensen. Hou er dan wel rekening mee, dat het langer duurt met de levering! Wij leveren:

- goede kwaliteit
- goede service
- 14 dagen geld terug garantie

Het team

Al sinds mijn jeugd heb ik een grote passie voor borduren, stofjes en patronen. Als twintiger begon ik mijn eigen kleding te maken en ontmoette ik mijn man. We kregen twee dochters, waarvoor ik alle kleding zelf maakte! Meestal versierde ik de kleding van de meiden met borduursels en ook onze woning ontkwam niet aan mijn grote passie! Overal in huis waren borduurwerken of zelfmaak-projecten te vinden. Van beddegoed tot tafellakens! Mijn oudste dochter heeft dezelfde passie voor borduren en levert de nodige borduurwerken aan. Hierdoor heb ik meer tijd om daarmee, in combinatie met leuke stofjes, mooie producten te maken.

Anita en Loreen.

Klantervaringen

"Bedankt voor de snelle levering van de gastendoekjes en zeepzakjes."
Jenny

"Beste Anita, wat zijn het schortje en de ovenwanten prachtig! Onze dochter is er heel blij mee. De stoffen en het model zijn helemaal top. We gaan er vast veel kook- en bakplezier mee hebben."
Hanneke